Yoga: Fysieke & mentale ontspanning

Af en toe een yogales volgen lijkt voor velen dé manier om dat rustige, gebalanceerde en gelukkige leven te kunnen leiden. Yoga kan met de juiste benadering een fix zijn – een levenslange fix zelfs. Voor die verandering in jouw leven wordt in de oude yoga filosofieën gesproken over elementen die elkaar versterken en samen zorgen voor een transformatie.

BLOG: Yoga als levenslange fix

“ Yoga en Wellness is de ideale combinatie om helemaal tot rust te komen”

Mentale ontspanning is een steeds belangrijker onderdeel in de wellness piramide van Thermae 2000. Onze mantra ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ werkt goed samen met het doel van yoga: het vinden van de perfecte fysieke en mentale balans in je leven. Per september 2021 opende Yogaplace haar derde offline locatie naast Sittard en Urmond op de top van de Cauberg. Dé plek waar door de iconische piramidepunt een hoge energetische waarde te voelen is. Een unieke samenwerking om lichaam en geest in balans te brengen.

De WELL-cast: thuis ontspannen

De vraag om ontspanning zowel voor lichaam als geest te verzorgen, blijft groeien. Zeker sinds we met z’n allen veel meer aan ons huis en onze directe omgeving gebonden zijn. De digitale mogelijkheden schoten het afgelopen jaar als paddenstoelen uit de grond, maar dat lijkt de behoefte aan live contact alleen maar te stimuleren. 

 

Yoga & Wellness abonnement

Stap in de wereld van Yoga en Wellness en ervaar hoe fysieke en mentale ontspanning samenkomen met dit unieke programma waarin Thermae 2000 en Yogaplace hun krachten bundelen. Met dit abonnement geniet je onder andere van:

  • Één yoga les per week bij Thermae 2000 in het topje van de piramide
  • Na de wekelijkse les 2 uur toegang tot de wellnessfaciliteiten van Thermae 2000 om extra lang te kunnen genieten en ontspannen
  • Gratis toegang tot het Yogaplace Online Video Platform
  • Interessante korting op Yogaplace Workshops 

Start nu voor €85,- 

Yoga 5-weken programma

Voor de starter in Yoga biedt Thermae 2000 een 5-weken programma. In dit 5-weken introductieprogramma krijg je wekelijks een EasyFlow Yogales van één van de docenten van Yogaplace, welke voor ieder niveau toegankelijk is. Aansluitend aan de yogales mag je 2 uur gebruik maken van de wellnessfaciliteiten bij Thermae 2000 om nog extra te genieten van het ontspannen en vitale gevoel.

Dit programma is bij uitstek geschikt voor mensen die willen starten met het krijgen van meer balans tussen fysieke en mentale ontspanning.

Boek nu voor €99,-